nyt skrivebord

Skal du eller dine ansatte have et nyt skrivebord til kontoret? Så er det vigtigt at huske på, at et skrivebord ikke bare er et skrivebord. Det er det sted, du bruger de fleste af dine vågne timer ved på en arbejdsdag, og det er derfor vigtigt, at du ikke går på kompromis med noget omkring det. Der er flere faktorer, du med fordel kan overveje, inden du skal ud og købe et nyt skrivebord.

Hvor meget plads har du brug for?

Som sagt så bruger du garanteret mange timer ved dit skrivebord, og det er forskelligt fra person til person, hvor meget plads de har brug for. Hvis du er en af dem, der elsker at have plads omkring dig, så er det oplagt at vælge et stort skrivebord – altså et skrivebord der er længere end 125 cm i bredden. På den måde er du sikker på, at du har plads til alle dine ting uden, at det bliver alt for klemt sammen. Hvis det giver mening i forhold til indretningen, så kan du også vælge et hjørneskrivebord. Så er du sikker på at have masser af plads at arbejde på.

Hvis du har et stort skrivebord, så har du også bedre plads til at gøre din kontorplads lidt hyggeligere – hvad med nogen billeder af familien eller nogen flotte planter? Så er det altså bare lidt mere motiverende at komme på arbejde, når du ved, at synet af din kontorplads gør dig glad, så snart du møder ind.

Har du nogen skavanker, der skal tages hensyn til?

Hvis du, som tusindvis af andre danskere, døjer med ryggen, eller har andre problemer med din krop, så kan det hurtigt blive en lang dag, hvis du sidder ned i samme stilling. For at løse dette problem så er det oplagt at investere i et hæve/sænke skrivebord. Så kan du nemt og uden problemer justere din arbejdsstilling i løbet af dagen. Din krop vil takke dig for at komme op og stå engang i mellem i løbet af dagen. Endnu en bonus er, at det er godt for din hjerne, hvis du tilføjer noget mere bevægelse i din arbejdsdag – og det kan forhåbentlig være med til at forbedre din produktivitet. Det lyder ikke helt dårligt, vel?

Skuffer eller ej?

Det kan være en stor fordel at anskaffe dig et skrivebord med skuffer, især hvis du er lidt af et rodehoved. Hvis der er meget rod omkring dig, kan det være et forstyrrende element, der kan være med til at forringe din koncentration og dermed din produktivitet – og det er der jo ingen, der ønsker, vel? En løsning herpå er som sagt et skrivebord med skuffer. På denne måde kan du nemt gemme dine ting væk – og hurtigt finde dem igen, når du har brug for dem. Samtidig kan du jo altid lige gemme en lille snack i en af skufferne – det er altid rart, hvis du bliver lidt sukkertrængende i løbet af dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *