Når du skal ud at købe udstyr til kontoret, så er der altid en række forskellige faktorer, som du med fordel kan overveje. Dette gælder også, når du skal købe computerskærme til dine medarbejdere, derfor får du her 4 gode råd til ting, som du skal overveje, før du investerer i computerskærme til dine medarbejdere.

Den første ting, som du skal overveje, før du køber computerskærme, er: Hvilken størrelse er nødvendig?
Under denne overvejelse er der flere faktorer, som spiller ind. Tommelfingerreglen er, at en computerskærm mellem 21 og 24 tommer passer til langt de fleste arbejdsopgaver.
Når du skal vælge størrelsen, så kan du med fordel tage udgangspunkt i skrivebordet og selve arbejdsstationen, da du helst ikke vil vælge en skærm, som er alt for dominerende og optager for meget plads.
Hvis du derimod har rigeligt med plads, så kan du have stor glæde af at vælge en skærm på omkring 24 tommer eller endda lidt større, da en sådan skærm vil give et bedre overblik.

Har I brug for en gamerskærm?

Hvis I har brug for en gamerskærm på kontoret, så er der et par ting, som du skal kigge efter.
Når man taler om gamerskærme, så er det nemlig essentielt, at skærmen har de rette specifikationer.
Det første, du gerne vil kigge efter, er skærmens responstid. Hvilket er den tid, som det tager for skærmen at opdatere. Her er det helt essentielt, at du finder en skærm, som har en responstid på mindre end 5 millisekunder. Dog burde det ikke være noget problem, da de fleste skærme har en responstid på 1-5 millisekunder nu om dage.

Det næste, som du vil kigge efter, er antal Hertz. Her vil du gerne kigge efter en skærm, der har 120 Hz. Hz betyder, hvor mange gange skærmen opdaterer per sekund, hvilket vil sige, at en skærm på 120 Hz vil opdatere to gange i sekundet, og det er præcist det, vi leder efter, når vi kigger efter en gamerskærm.

Anvend flere skærme med en hdmi-splitter

Mange kontorer har arbejdsstationer med to eller tre skærme, da dette kan skabe et større overblik for medarbejderen. For at dette er muligt, så skal du ofte anvende en hdmi-splitter. En splitter som denne fungerer således, at du sætter dit hdmi-kabel i computeren som normalt, så splitter kablet sig, og så kan du føre kablet ind i begge skærme. Det er en simpel løsning, og den virker.

Hvilke andre specifikationer er nødvendige?

Når du kigger efter skærme til kontoret og medarbejderne, så behøver du ikke være lige så kræsen, som hvis du kigger efter en gamerskærm.

Her kan du godt tillade dig at finde en skærm, som kun har 60 Hz, og responstiden kan sagtens være 5 millisekunder eller en smule mere. Det vigtigste er simpelthen, at du finder en skærm i en nogenlunde kvalitet, som har den nødvendige størrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.