Når ens venner eller familiemedlemmer skal være forældre, bliver vi som regel meget spændte på deres vegne. Vi prøver at gætte hvad navnet bliver, om det bliver en dreng eller en pige, og om de kommer til at ligne deres forældre.

Hvis det bliver en dreng, kommer han så til at elske rockmusik og spille fodbold ligesom sin far? Kommer han til at arve sin fars temperament? Og hvis det bliver en pige, kommer hun så til at dele sin mors passion for sport og at leve sundt, eller bliver hun en helt anden type?

Grunden til at vi bliver så spændte og gætter alle disse ting, er fordi vi er tæt på forældrene, og kender dem rigtig godt. Når vi så skal til at købe en barselsgave, har vi alle mulige kriterier at vælge ud fra, netop fordi vi ved hvad forældrene kan lide, og hvad de ikke kan lide.

Men hvad gør vi, når det er ens medarbejdere, der skal være forældre? Selvfølgelig kan vi godt være tætte på vores medarbejdere, men det er ikke altid tilfældet, at vi kender dem lige så godt, som vi kender vores familie og venner. Men vi vil selvfølgelig vise os fra vores gode side, vise vores støtte, og købe dem en barselsgave.

Hvis du føler, at du står lidt på bar bund i forhold til hvilken barselsgave du skal købe til din medarbejder, så får du her 2 gode idéer.

Gavekurve

En gavekurv er altid en sikker vinder, hvis du ikke helt ved hvilken barselsgave du skal købe. Du kan finde mange forskellige gavekurve, som er beregnet til at give i barselsgave. De fås i forskellige størrelser og prisklasser, og inkluderer normalt bamser, legetøj og andre produkter, der er nyttige for en nybagt mor.

Hvis du ved at forældrene får mange barselsgaver, er der stor sandsynlighed for at de får mange af de samme ting. Her har du så muligheden for at være lidt kreativ, og måske hellere købe en gavekurv, som er til selve forældrene. Det kan jo være hårdt i starten at passe en baby, så en gavekurv med chokolade og andre søde sager, kan virkelig lette forældrenes stressede humør.

Pengegaver

Den anden gode idé til en barselsgave er pengegaver. Når man lige har fået et barn, er der man ting der skal købes ind. De fleste lidt billigere ting får man som regel i barselsgave. Legetøj, bamser, tøj, bleer, sutter osv. Men så er der de lidt dyrere ting, som de fleste tænker er for dyre at købe som gave, som for eksempel en barnevogn, puslebord, tremmeseng, babystol til bilen osv. Disse ting bliver forældrene som regel selv nødt til at købe, og det kan blive mange penge tilsammen, som de bliver nødt til at spendere. Her vil en pengegave gøre en stor forskel for forældrene, som de helt sikkert vil være rigtig taknemmelige for. En pengegave kan selvfølgelig også komplimenteres med et fint håndskrevet kort, så gaven bliver lidt mere personlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.