Sexlegetøj slår nye salgsrekorder på nettet

I takt med at sex bliver mindre og mindre et tabu, bliver sexlegetøj en større del af danskernes sexliv og hverdag. Det ses tydeligt på nettet, hvor salget af sexlegetøj har slået nye rekorder. Efter at Danmark i 1970’erne fik en mere løs tilgang til sex, og de første sexshops åbnede, er sexlegetøj kun blevet mere populært. I dag er det altså på sit højeste, især når det gælder køb på nettet.

Hvorfor er sexlegetøj i dag så vellidt?

Der er mange grunde til, at sexlegetøj i dag er så populært. At sex ikke er en forbudt ting at snakke om mere, spiller især en stor rolle i dets store indpas i dagens Danmark. Der findes i dag både bøger og film med sex og nøgenhed, og det er ikke længere en ildeset sag for særlig mange at sige, at man bruger sexlegetøj. Både for yngre og for ældre mennesker, og for par og for singler.

Ligestilling for kvinder og homoseksuelle har også noget at sige, da ingen længere behøver at tie stille med deres lyster. Det er i dag mere eller mindre i orden at bruge legetøj, hvis man føler behovet.

Hvis man er et ungt menneske uden lyst til en kæreste, men man stadig har lysten til samværet, kan sexlegetøj være en dejlig erstatning. På samme måde, hvis man er ældre og af den ene eller den anden grund er alene.

Hvis du er et ungt menneske i et forhold, kan det være spændende at bruge noget legetøj sammen med din partner, og hvis man er lidt ældre og er i et længerevarende forhold, kan det være, at ens sexliv har behov for en gnist. Ældre mænd og kvinder kan også få problemer med seksualiteten og lysten, og her kan sexlegetøj være en redning for mange.

Disse former for sexlegetøj er især populære lige nu

Der findes i dag meget forskelligt slags sexlegetøj, og noget er især populært. Dildoen, som er meget populær og original blandt kvinder, bliver ved med at være eftertragtet. Den er dog ikke længere bare ét slags legetøj, men kan fås i mange former, farver og størrelser afhængigt af personens præference.

Vibratoren er også en af de mest købte i dag. Den fungerer på samme måde som dildoen, men har et andet formål i forhold til stimulering af underlivet. De fås også som fjernstyrede versioner, som især par har meget glæde af.

En anden favorit er penisringen. Den har samme formål som en dildo, men ser betydeligt anderledes ud og er formet som en ring – dertil navnet. Den bruges til at stimulere mandens underliv.

Buttplugs er også vellidte for øjeblikket. Denne form for sexlegetøj bruges også til at stimulere underlivet, men i stedet for forpartiet er det bagpartiet, der bliver stimuleret.

At iklæde sig i noget udfordrende tøj for sin partner er endnu en måde at opfriske sexlivet på – noget som mange danskere benytter sig af i dag. Det kan være alt fra et kostume til frækt undertøj eller en corsage.

Tøjsalget rykker online – her er grunden

I løbet af de fem år fra 2012 til 2017 er nethandlen blevet fordoblet i Danmark. Især tøj, som køber mange danskere på nettet, men hvorfor er det blevet så populært at både købe og sælge online?

Den første store grund til det forøgede salg og køb på nettet kan defineres gennem et enkelt ord: Tilgængelighed.
En stor grund til den stigende interesse for nethandel er, at det nu om dage er tilgængeligt for stort set alle. Det er ikke bare tilgængeligt for alle, det er stort set også tilgængeligt på alle tidspunkter og fra alle steder på grund af smartphonen, som nu er et hverdagseje for langt de fleste mennesker.

Handel på mobilen er nemlig en af de helt store grunde til at handlen på internettet er steget, en undersøgelse fra 2015 viser faktisk, at næsten halvdelen af alle danskere har købt ting på nettet via deres telefon, tablet eller IPad. Denne procentsats kommer kun til at stige i de næste par år og mange vil mene, at vi er i gang med en revolution inden for handel af tøj og andre varer.

Hvad betyder tilgængeligheden for online tøjhandel?

Tilgængelighed er også en vigtig faktor for dem, som sælger. Det er nemlig en utrolig effektiv og økonomisk måde at udbyde sine varer på og gøre dem tilgængelige for alle mennesker på trods af geografi.

Den anden grund til stigningen kan netop handle om økonomien. Når man har en webshop, så er der en masse udgifter, som man kan spare væk. Med en webshop skal man blot betale for et domæne og eventuelt noget marketing.
For køberen er der også økonomiske fordele. Nettet giver nemlig køberen en god mulighed for at sammenligne priser, og derved kan man ofte spare penge ved at købe tøj og andet på internettet.

Men hvilke varer finder man så på internettet? I de næste par afsnit vil der blive præsenteret to lækre varer, som er utroligt populære på internettet.

Find en lækker Day taske online

Den første populære varer finder vi inden for accessoires-kategorien, og det er Day tasken.
Day tasker er utroligt smarte og ikke mindst utroligt populære. Disse tasker er elegante og minimalistiske samtidig med, at de er utroligt rummelige.
Day er et dansk brand, og brandet er i høj grad defineret ved afslappethed, det henter inspiration fra bohemestilen, og man kan altid kende Day tasken ved de flotte kontraster og vintage-looket.
Hvis du vil give den perfekte gave til en moderne og smart kvinde, så kan du med fordel købe en Day taske.

Du finder også en smart bomberjakke på internettet

Den næste meget populære varer kan hjælpe dig med at holde varmen og se smart ud samtidig, det er nemlig bomberjakken. Disse flotte jakker kan findes både til mænd og kvinder. Denne varer har faktisk en ting tilfælles med Day tasken, bomberjakken er nemlig også karakteriseret ved at være utrolig casual.
Så hvis du er en moderne mand eller kvinde, som gerne vil gå all-in på det afslappede og smarte look, så kan du med fordel anskaffe dig en bomberjakke.