Rupert Murdoch foreslår at Facebook skal betale gebyrer til autoritative nyhedskilder

Media mogul Rupert Murdoch har foreslået at Facebook skal betale gebyrer til autoritative nyhedskilder, med en model der kunne hjælpe medier organisationer med at tage del i Facebook gigantens overskud.

“Hvis Facebook ønsker at godkende “betroede” udgivere, bør den betale disse udgivere et vederlagsgebyr svarende til den model, som er vedtaget af kabelvirksomheder,” sagde Murdoch i en erklæring.

Nyhedsforretninger er blevet stærkt afhængige af Facebook, da de søger at sætte deres indhold foran læserne. Den sociale medi-hub er blevet en vigtig distributionskanal og en vigtig kilde til information for mange brugere, og meget af onlinetrafik til nyhedsforretninger kommer via Facebook.

Læs hele artiklen på The Independent.

Kinesisk diplomat opfordrer til flere investeringer i Kenya

En kinesisk diplomat har opfordret til flere kinesiske investeringer i Kenya og siger, at erhvervsklimaet nu er befordrende efter valget.

Guo Ce, økonomisk og kommerciel rådgiver på ambassaden i Kina i Kenya, sagde fredag, at forretningsmiljøet nu er gunstigt efter afslutningen af ​​landets præsidentvalg, og opfordrer flere kinesiske investorer til at søge muligheder i Kenya.

Guo sagde, at det kinesiske erhvervsliv spiller en stor rolle i at styrke forbindelserne mellem Kina og Kenya.

Diplomaten opfordrede også kenyanske finansielle institutioner til at skabe større samarbejde med det kinesiske samfund, så de udvidede beskæftigelsesmuligheder til lokalbefolkningen.

Standard Chartered Bank Kenya CEO Lamin Manjang sagde, at hans institution er forpligtet til at spille en central rolle i at lette Bælt og Road Initiative.

Han bemærkede, at banken i 2017 forpligtede sig til at støtte det kinesiske foreslåede initiativ ved at lette finansieringen til mindst 20 milliarder dollar i 2020.

Banken sagde, at den anerkender den vigtige rolle, som Kina spiller i udviklingen af ​​Kenya, og er meget beæret over at have samarbejdet med mange af de kinesiske investorer for at lette Kenyas økonomiske udvikling.

Manjang sagde, at de bilaterale relationer mellem Kenya og Kina især har været vigtige for væksten i Keniens økonomi.

Fem forretningstrends i 2018

Det nye år er startet med et brag, og der sker en rasende udvikling i alt fra medier til finans.

Her er fem forretningstrends i 2018 som du kommer til at støde på i erhvervslivet – fremtiden er landet!