arbejde sent

Hvis du er leder på en arbejdsplads, er det vigtigt at huske, at forkæle medarbejderne en gang imellem. Især hvis de gør noget ekstra på arbejdspladsen, som fx at arbejde over.

Når man arbejder over, prioriterer man arbejdet frem for familie, og det er ofte ikke så populært på hjemmefronten. Derfor kan det være rart, hvis lederen anderkender den ekstra indsats. Også hvis det bare er noget så simpelt som en omgang take away.

Brug guleroden

Det er vigtigt at anderkende når medarbejderne gør en ekstra indsats. Det behøver ikke være meget, men hvis man ikke gør noget, kan det modsat have en stor negativ påvirkning på arbejdspladsen.

Sidder man som medarbejder, og må omlægge aftaler og få ens ægtefælde til hente børnene, og ens chef ikke engang anderkender den ekstra indsat, bliver man i dårligt humør. Man mister lyste til arbejdet og til at tage ekstra timer.

Men får man modsat anderkendelse for ens ekstra indsats bliver man motiveret. Man arbejder ekstra effektivt, og får lyst til at tage mere arbejde.

Og denne anderkendelse er slet ikke svært at give. Det kan fx være at overraske medarbejderne med pizza, hvis de sidder og arbejder over, for at kunne afslutte en stor opgave.

Det er ikke mange penge for en moderne virksomhed at købe en omgang pizzaer. Men det er måske det, der kan rede stemningen på arbejdspladsen.

Et stort udvalg af take away

I dag kan man få alt salgs take away. Der er både klassikere som pizza, og et stort udvalg på nettet. På forskellige hjemmesider på internettet taster man bare sit postnummer ind, og får så et stort udvalg af take away præcenteret. Det er endda blevet muligt at få McDonalds leveret med Wolt.

Hvis du vil overraske dine medarbejdere, kan du bare købe noget som man ved, at alle kan lide, men ellers kan du jo også spørge dine medarbejdere om de har noget de fortrækker. Nogle kan godt lide thai mad og andre kan godt lide sandwicher.

En anden god ting at overveje er, at hvis det ender med at i ofte spiser på kontoret, kan det godt blive lidt usundt hvis i altid ender med pizza. Heldigvis er der med sundhedsbølgen de seneste år kommet et bred udvalg af sundt take away.

Rabatkoder er vigtigt

Selv om det er firmaet der betaler, er det selvfølgelig også dyrt at købe mad til så mange mennesker. Derfor kan man vælge at finde nogle gode rabatkoder. Her er det ofte muligt at spare penge, og i dag findes der nærmest lige så mange rabatkorder som der findes forskellige former af take away.

Hvis du finder nogle gode rabatkoder, så det bliver lidt billigere, er der både godt for økonomien, samtidig med at dine medarbejder bliver glade over at du sætter pris på deres ekstra indsats.

I sidste ende sparer du både penge og får glade medarbejdere. Og det er vigtigt hvis man gerne vil have en succes fuld virksomhed, som tjener penge på bundlinjen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *