Man kan gøre mange ting for at højne produktiviteten på en arbejdsplads og styrke båndene kollegerne imellem. Man kan holde teambuilding-møder, hvor medarbejderne kan styrke deres relationer og samtidig møde mere glad på arbejde. Men en simpel måde at skabe mere glæde på arbejdspladsen på er, at skabe nem tilgang til en trampolin, som kan anvendes når der er behov for den. NettoFitness hjælper med at finde den rigtige. 

Når en person er glad, er den samme person også mindre stresset. Når personen er mindre stresset, kan han eller hun også arbejde mere effektivt. Derfor kan man sige, at glade mennesker er mere produktive, hvilket er noget man bør have i mente på en arbejdsplads.  

Glæde kan fremspires på forskellige måder, men en videnskabelig funderet metode til større glæde er, at dyrke motion. Når man dyrker motion, opstår der nemlig nogle stoffer i hjernen som gør os glade. Derfor kan man med fordel gøre et motionsrum tilgængeligt for sine medarbejdere, eller mere simpelt: stille en trampolin op, som medarbejderne har adgang til i kontortiden.   

Hop jer til bedre resultater 

Hos NettoFitness kan man få overblik over 18 af de bedste trampoliner fra Berg. Det inkluderer forskellige typer, hvor man blandt andet kan få en rund eller firkantet trampolin som er jævn med gulvet. Den tager minimalt plads i højden, men kræver til gengæld at man kan montere den i gulvet. Den nemmeste løsning for de fleste er at anskaffe en trampolin der står på ben. 

Man gør sin arbejdsplads og kolleger en tjeneste ved at skabe adgang til en trampolin. Hvis man sidder inde med en masse uforløst energi eller frustrationer over en opgave, kan nogle hop i en trampolin hjælpe vedkommende med at komme på rette spor. Det er næsten umuligt at hoppe i en trampolin uden at smile, så det er generelt et fantastisk supplement til at øge arbejdsglæden.  

Hvis man er i tvivl om sine trampolinbehov, kan NettoFitness hjælpe dig på vej. NettoFitness giver dig overblik over nogle af de bedste trampoliner der er værd at overveje uanset om den er til glæde for hele arbejdspladsen eller blot direktøren.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.