Vidste du, at indretningen af dit kontor eller mødelokale kan have en effekt på, hvor motiverede og produktive dine medarbejdere er?

En flot indretning med behagelige og ergonomiske møbler kan faktisk være med til at indbyde til godt arbejde, og dine medarbejde vil blive gladere gennem den højere komfort, som følger med disse lækre møbler.

Igennem denne artikel får du inspiration til at indrette dit mødelokale i en stil, som vil være motiverende, og som vil øge produktiviteten.

Her kommer nogle ideer til indretningen.

Start fra bunden – find et plankebord

Når du skal indrette dit mødelokale eller et hvilket som helst andet rum, så er det en god ide at starte fra bunden. Så spørg dig selv: Hvad er de vigtigste elementer i et mødelokale? Bord og stole.
Så lad os starte her. Når du leder efter et bord til lokalet, så er der flere ting, som er essentielle.

For det første, så kan det være en rigtig god ide at anskaffe et solidt bord, dette kunne for eksempel være et plankebord i din foretrukne træsort.

For det andet, så skal du sørge for at have plads til alle, derved kan det være en god ide at anskaffe et bord, som er lidt længere, end hvad du anslår, at I har brug for.

God stol – godt arbejde

Arbejdsindsatsen og produktiviteten hos medarbejdere hænger meget tæt sammen med deres komfort og deres arbejdsglæde. Så hvis du gerne vil have glade medarbejdere, så kan du med stor fordel sørge for, at de har det godt.

Men hvordan gør man det gennem indretning?
Du kan for eksempel prøve at finde nogle behagelige og flotte stole, hvori medarbejder kan sidde komfortabelt til mødet. Dette kunne blandt andet være y-stolen.

Det er især vigtigt at have nogle komfortable stole, hvis arbejdet kræver, at man sidder meget foran en computer, eller hvis man sidder til møder store dele af dagen. Hvis man ikke sidder behageligt, så kan dette nemlig føre til diverse skader i ryg og nakke, og disse smerter kan føre til, at man har svært ved at koncentrere sig omkring sit arbejde.
Så gør dine medarbejdere en stor tjeneste, og anskaf nogle lækre og behagelige stole til jeres mødelokale og kontor.

Behagelige pauser kan også føre til en øget produktivitet

Nu sidder medarbejderne i behagelige stole, og de sidder ved flotte og solide plankeborde, er de så klar til at øge deres max nu? Det er tæt på, men det kan blive endnu bedre.

Du kan med fordel gøre dine medarbejderes pauser til noget specielt med et cafesæt, på den måde kan der nemlig også blive skabt hygge og velvære i pauserne, således at de ansatte kan lade op og blive klar til at arbejde igen.
Find et lækkert cafesæt, sammen med de andre lækre møbler kan dette nemlig være med til at gøre dine medarbejdere glade, således at alle i virksomheden er motiverede og klar til en effektiv arbejdsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.