En kinesisk diplomat har opfordret til flere kinesiske investeringer i Kenya og siger, at erhvervsklimaet nu er befordrende efter valget.

Guo Ce, økonomisk og kommerciel rådgiver på ambassaden i Kina i Kenya, sagde fredag, at forretningsmiljøet nu er gunstigt efter afslutningen af ​​landets præsidentvalg, og opfordrer flere kinesiske investorer til at søge muligheder i Kenya.

Guo sagde, at det kinesiske erhvervsliv spiller en stor rolle i at styrke forbindelserne mellem Kina og Kenya.

Diplomaten opfordrede også kenyanske finansielle institutioner til at skabe større samarbejde med det kinesiske samfund, så de udvidede beskæftigelsesmuligheder til lokalbefolkningen.

Standard Chartered Bank Kenya CEO Lamin Manjang sagde, at hans institution er forpligtet til at spille en central rolle i at lette Bælt og Road Initiative.

Han bemærkede, at banken i 2017 forpligtede sig til at støtte det kinesiske foreslåede initiativ ved at lette finansieringen til mindst 20 milliarder dollar i 2020.

Banken sagde, at den anerkender den vigtige rolle, som Kina spiller i udviklingen af ​​Kenya, og er meget beæret over at have samarbejdet med mange af de kinesiske investorer for at lette Kenyas økonomiske udvikling.

Manjang sagde, at de bilaterale relationer mellem Kenya og Kina især har været vigtige for væksten i Keniens økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.