Som pårørende til et dødsfald, kan der være mange ting at skulle tage stilling til i forbindelse med begravelse. Det sidste farvel skal gerne være en mindeværdig og smuk ceremoni, hvorfor det kan være behjælpeligt med hjælp og vejledning til at arrangere en begravelse eller bisættelse. 

Uldahls begravelsesforretning har mange års erfaring med at varetage både bisættelser og begravelse Holte. De kender nærområdet godt, og har derved stor kendskab til både Holtes kirker og kirkegårde.  

Hvorfor vælge en bedemand i dit lokale område? 

Når vi mister en person der står os nær, sker der mange ting i vores liv. Tiden lige efter er oftest præget af sorg og afsavn, hvorfor det kan virke som en uoverskuelig opgave at skulle tage stilling til en masse praktiske opgaver. Hermed kan det være en fordel og ganske behjælpeligt at søge hjælp hos din lokale bedemand, som kan varetage nogle af de større opgaver. En bedemands kerneydelser er heraf rustvognskørsel, samt levering af kiste eller urne og kørsel til krematoriet. Derudover er det yderligere en fordel at vælge en bedemand fra dit lokalområde hvis du skal afholde bisættelse eller begravelse Holte. Bedemanden i Holte har indgående lokalkendskab, og kan derved hjælpe og vejlede i forhold til at træffe beslutninger i forbindelse med planlægningen af hvor, hvordan og hvad tid begravelsen skal finde sted. 

Begravelse eller bisættelse? 

Når en person afgår ved døden, skal det gøres op hvorvidt der ønskes en begravelse eller bisættelse. Hvis den afdøde ikke har indgået et ønske forinden, kan det være en stor beslutning at skulle stå alene med som pårørende og træffe. I dette tilfælde kan det hermed også være rart med en omsorgsfuld og tillidsfuld bedemand, som kan hjælpe med at træffe den rigtige beslutning. Der er nemlig i dag flere muligheder for hvordan man kan træde i himmelen. Ved en begravelse bliver den afdøde lagt ned i en smuk kiste, hvorefter at man nedsættes i en grav. Herefter er det muligt for pårørende at lægge blomster og lys på gravstenen for at mindes afdøde. Ønsker man ikke at blive begravet, kan man efter ceremonien også vælge at blive kørt til krematoriet hvor man brændes og derefter bliver til aske. Denne aske kan enten vælges at placeres i en urne og dernæst i graven, eller aksen kan spredes ud over det åbne hav.  

Hjælp til arrangement af mindesammenkomst 

Efter at man har fået sagt ordentligt farvel til afdøde enten i kirke eller Kappel, kan det for nogle være rart med en efterfølgende mindesammenkomst. Ved begravelse Holte, kan den lokale bedemand her hjælpe med at finde en nærliggende restaurant eller cafe, hvor der kan afholdes gravøl og folk kan mindes sammen. Yderligere grundet bedemandens kendskab til lokalområdet Holte, er det også muligt at indgå en aftale med den pågældende kirke, og således afholde ceremonien i sognegården.  

Inden du træffer dit valg af bedemand og hvor begravelsen eller bisættelsen skal finde sted, tilbyder Uldahls begravelsesforretning et personligt møde, hvor i sammen kan gennemgå eventuelle særlige forhold og krav, der ønskes opfyld på dagen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *