Rupert Murdoch foreslår at Facebook skal betale gebyrer til autoritative nyhedskilder

9 måneder siden |  0 comments  |  FinansMedia mogul Rupert Murdoch har foreslået at Facebook skal betale gebyrer til autoritative nyhedskilder, med en model der kunne hjælpe medier organisationer med at tage del i Facebook gigantens overskud.

"Hvis Facebook ønsker at godkende "betroede" udgivere, bør den betale disse udgivere et vederlagsgebyr svarende til den model, som er vedtaget af kabelvirksomheder," sagde Murdoch i en erklæring.

Nyhedsforretninger er blevet stærkt afhængige af Facebook, da de søger at sætte deres indhold foran læserne. Den sociale medi-hub er blevet en vigtig distributionskanal og en vigtig kilde til information for mange brugere, og meget af onlinetrafik til nyhedsforretninger kommer via Facebook.

Læs hele artiklen på The Independent.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

9 måneder siden
0

Kinesisk diplomat opfordrer til flere investeringer i Kenya

En kinesisk diplomat har opfordret til flere kinesiske investeringer i Kenya og siger, at erhvervsklimaet nu er befordrende efter valget. Guo Ce, økonomisk og kommerciel rådgiver på ambassaden i Kina i Kenya, sagde fredag, at forretningsmiljøet...

Share:

9 måneder siden
0

Fem forretningstrends i 2018

Det nye år er startet med et brag, og der sker en rasende udvikling i alt fra medier til finans. Her er fem forretningstrends i 2018 som du kommer til at støde på i erhvervslivet - fremtiden er landet! https://www.youtube.com/watch?v=COXWU7xrNuc

Share: