I takt med at sex bliver mindre og mindre et tabu, bliver sexlegetøj en større del af danskernes sexliv og hverdag. Det ses tydeligt på nettet, hvor salget af sexlegetøj har slået nye rekorder. Efter at Danmark i 1970’erne fik en mere løs tilgang til sex, og de første sexshops åbnede, er sexlegetøj kun blevet mere populært. I dag er det altså på sit højeste, især når det gælder køb på nettet.

Hvorfor er sexlegetøj i dag så vellidt?

Der er mange grunde til, at sexlegetøj i dag er så populært. At sex ikke er en forbudt ting at snakke om mere, spiller især en stor rolle i dets store indpas i dagens Danmark. Der findes i dag både bøger og film med sex og nøgenhed, og det er ikke længere en ildeset sag for særlig mange at sige, at man bruger sexlegetøj. Både for yngre og for ældre mennesker, og for par og for singler.

Ligestilling for kvinder og homoseksuelle har også noget at sige, da ingen længere behøver at tie stille med deres lyster. Det er i dag mere eller mindre i orden at bruge legetøj, hvis man føler behovet.

Hvis man er et ungt menneske uden lyst til en kæreste, men man stadig har lysten til samværet, kan sexlegetøj være en dejlig erstatning. På samme måde, hvis man er ældre og af den ene eller den anden grund er alene.

Hvis du er et ungt menneske i et forhold, kan det være spændende at bruge noget legetøj sammen med din partner, og hvis man er lidt ældre og er i et længerevarende forhold, kan det være, at ens sexliv har behov for en gnist. Ældre mænd og kvinder kan også få problemer med seksualiteten og lysten, og her kan sexlegetøj være en redning for mange.

Disse former for sexlegetøj er især populære lige nu

Der findes i dag meget forskelligt slags sexlegetøj, og noget er især populært. Dildoen, som er meget populær og original blandt kvinder, bliver ved med at være eftertragtet. Den er dog ikke længere bare ét slags legetøj, men kan fås i mange former, farver og størrelser afhængigt af personens præference.

Vibratoren er også en af de mest købte i dag. Den fungerer på samme måde som dildoen, men har et andet formål i forhold til stimulering af underlivet. De fås også som fjernstyrede versioner, som især par har meget glæde af.

En anden favorit er penisringen. Den har samme formål som en dildo, men ser betydeligt anderledes ud og er formet som en ring – dertil navnet. Den bruges til at stimulere mandens underliv.

Buttplugs er også vellidte for øjeblikket. Denne form for sexlegetøj bruges også til at stimulere underlivet, men i stedet for forpartiet er det bagpartiet, der bliver stimuleret.

At iklæde sig i noget udfordrende tøj for sin partner er endnu en måde at opfriske sexlivet på – noget som mange danskere benytter sig af i dag. Det kan være alt fra et kostume til frækt undertøj eller en corsage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.