travl

travl

Det kan være svært at finde tid i en travl hverdag til at lave de ting, man gerne vil. Der er hele tiden noget at se til, og den fritid man har, går som regel på at ordne nogle af de mange løse ender, som livet indeholder.

Træning er vigtigt – det ved vi godt. Hvordan kan man få skabt tid til den vigtige træning i en travl hverdag? Læs med, og bliv inspireret til hvordan du kan gribe det an.

Hvorfor er det nu lige at det er så vigtigt med træning?

Til at starte ud med er det måske en god ide med en lille reminder om hvorfor det nu lige er så vigtigt at få trænet. Kan man ikke lige så godt springe dette over, og i stedet nøjes med de 2 minutters gang der er fra parkeringspladsen og ind til den varme og bløde kontorstol?

Vil man gerne holde sin krop vedlige og undgå livsstilssygdomme og det der er værre, er svaret (desværre) nej. Det er ikke nok motion at gå fra bilen og ind på kontoret. Der må mere til hvis man ønsker at have det godt i sin krop mange år ud i fremtiden.

Når man træner, er man nemlig med til at holde sin krop stærk, smidig, ung og sund. Derudover medvirker regelmæssig træning også til at man kan præstere bedre på job. Der er derfor alt at vinde ved at træne!

Sådan skaber du tid til træning

Nå, men hvordan får man så skabt sig tid til denne vigtige træning? Som alt andet i livet handler træning også om at prioritere. Man må altså gøre sig klart hvad der er vigtigst: træning, eller de andre ting, man kunne bruge tiden på.

Når du vil skabe tid til træning, kan det derfor være en god ide at kigge din daglige rutine igennem. Er der nogle steder, hvor du kunne skifte en knap så givende aktivitet ud med træning? Eksempelvis kan det være at du bliver opmærksom på at du hver morgen bruger 30 minutter på at sidde med mobilen og kigge dit feed på diverse sociale medier igennem. Kunne det lade sig gøre at skære mobiltiden ned til 15 minutter, og så bruge de resterende 15 minutter på en hurtig omgang træning?

Leder du efter tidspunkter i din hverdag hvor du kan træne, skal du nok også lykkedes med at finde et eller flere!

Gør træning nemt og overskueligt

Nogle mennesker har den opfattelse at træning ikke er træning, med mindre at man bruger halvanden time i fitnesscenteret på at pumpe jern. Sådan er det dog heldigvis ikke! Træning er nemlig lige præcis hvad du gør det til.

Når du skal presse træning ind i en travl hverdag, er det derfor en god ide at gøre det legende net. Investér i nogle gode træningsredskaber som eksempelvis en foam-roller eller en stepmaskine, og kom nemt i gang med træningen hjemmefra – lige der, hvor det passer dig bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *