performance

performance

Er du et vaskeægte karrieremenneske, der suser derudaf med 180 kilometer i timen for at præstere og opnå resultater hele tiden? Det kan virke opslidende i længden – også selvom du elsker dit arbejde. Hvis du føler, at du begynder at løbe hurtigere og hurtigere, men når mindre, så er du måske ved at trænge til en lille pause. Det er helt naturligt for kroppen at have bruge for at slappe af ind imellem – måske du trænger til en god ferie?

Spring på en afbudsrejse, og få tanket energidepoterne op

Er dine præstationer gået lidt ned ad bakke, og føler du inderst inde, at en lille pause vil være godt for dig, så hjælper det ikke så meget at planlægge en ferie et halvt år frem. Vil du gerne tilbage til jobbet og kunne performe, som du plejer, så bliver du nødt til at tage aktion og reagere på din krops signaler nu og her. Med andre ord, så er der ikke tid til at planlægge en traditionel ferie, men til gengæld kan du altid vælge en afbudsferie.

Når du vælger en afbudsferie, så har du naturligvis ikke de helt samme muligheder for at strikke ferien sammen ned i mindste detalje – sådan er gamet. Der findes generelt set to typer af afbudsferier. Den ene type er deciderede afbudsferier. Her er tale om andre, der har booket en ferie i god tid, men som sidenhen er blevet forhindret i at rejse. Derfor står deres ferie pludselig ledig.

Den anden type afbudsrejser er ikke en decideret afbudsrejse, da ingen har meldt afbud på den – eller booket den i første omgang. Rejseselskaberne booker ofte for mange rejser med deres samarbejdspartnere, og her kan der så blive nogle til overs. Denne type kan du til gengæld ofte have lidt mere selvbestemmelse over i forhold til planlægningen. Fælles for begge typer af afbudsrejser er dog, at de er billigere end de normale rejser. Det skyldes, at rejseselskaberne er bange for at brænde inde med dem, og derfor ser de hellere, at de ikke tjener noget på dig, der vælger afbudsrejsen i forhold til at tabe penge på, at ingen booker den.

Vælg en afbudsrejse med all inclusive

Hvis du tager på ferie med det formål at kunne performe bedre på jobbet, når du kommer hjem igen, så bør du måske overveje nøje, hvilken type ferie du skal gå efter. Det er altid fedt at suge en masse spændende oplevelser til sig, og dette kan i sig selv være med til at give fornyet energi, da hjernen simpelthen får andre indtryk.

For at gøre ferien afslappende, så du samtidig får koblet fra, så vælg en afbudsrejse med all inclusive. Når du vælger all inclusive, så skal du ikke bekymre dig om måltiderne, da disse er inkluderet i prisen og foregår på hotellet. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskellige udgaver af all inclusive, så tjek efter, hvor mange måltider du får med på den enkelte afbudsrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.