roommate

roommate

Danskerne flytter sammen som aldrig før, og deler deres lejligheder eller boliger med roommates. Det er ikke en ny tendens, at vi i Danmark flytter sammen i bofællesskaber eller søger roommates til at splitte huslejen. Dog er der sket en kæmpe udvikling de seneste ti år, hvor flere søger hjælp til at betale den månedlige boligudgift. Især i de danske storbyer er det blevet mere naturligt, at danskere deler kvadratmeterne og her er Odense ingen undtagelse. Den udvikling kan skyldes at mange uddannelsesinstitutioner ligger til i de danske storbyer og det betyder, at boligpriserne sættes højere end i andre dele af landet. Hvis du er en ud af mange danskere, som bruger du mange penge på din bolig hver måneden og tidligere har overvejet at få en roommate, så læs med her. 

Få nye oplevelser og tjen penge imens

Vi kender alle til, at det kan være lidt stramt sidst på måneden, og særligt hvis vi har brugt alle vores penge til huslejen. I dag kan det være udfordrende at bo alene i forhold til økonomien, hvor de stigende boligpriser giver os mindre frihed til at lave andre ting. Så hvis du drømmer om at få flere penge på lommen og mere frihed, så ansøg om en ny roommate i dag. Der findes mange fordele ved at få en ny roommate – den største er helt klar det økonomiske perspektiv. Ikke nok med du sparrer penge på husleje, så kan du ligeledes sparre penge på de faste udgifter til tv, internet, husholdning, vand og varme. Foruden at du får minimeret de faste udgifter, så gør du også en miljømæssig forskel, hvis du får en sambo. Den miljømæssige forskel kommer bl.a. til udtryk ved at dit ressourceforbrug mindskes, da dit strømforbruget begynder at blive delt. Det er også fordelagtigt med en roommate, da du får nye oplevelser og kan udvikle et godt socialt fællesskab, hvor I kan spise sammen eller hjælpe hinanden med de sure pligter der skal klare i jeres hjem. Med et nyt fællesskab kommer der nye muligheder, som gør dit netværk udvides og det kan være noget du kan få gavn af på et tidspunkt i dit liv. Mange flytter fra mindre byer ind til storbyen, når du skal læse og her kan du være det gode eksempel og hjælpe en studerende i nød med tag over hovedet. Der er rigtig mange unge, der i forbindelse med deres studiestart i august, står i presset boligsituation og ikke kan finde noget sted at bo.

Sådan får du en ny roommate

Hvis du tidligere har overvejet at få dig en ny roommate, men været i tvivl om, hvordan du skulle gribe det an, så kom i gang med din søgning i dag. Lejligheder i Odense er en mangelvare og det betyder, at hvis du tager en roommate ind, så gør du noget godt både for dig selv og en anden. Du kan oprette en gratis annonce inde på findrommate.dk, hvor du kan blive set og kontaktet af seriøse boligsøgende. Her bliver du tilbudt et unikt beskedsystem, som gør det lettere at komme i kontakt med din næste roomie. I din søgning på at finde den rette roomie, kan du kigge på detaljeret profiler på dine ansøger og få fat på den roommate, som passer perfekt ind til dine behov og hverdag.

Få tilpasset din lejlighed til en roommate

Det kan være svært at dele ens hjem med andre mennesker og derfor bør du forberede dig på at skabe den bedste ramme, så din næste roomie falder godt til. Uanset om du har lyst til at bruge tid med din næste roommate, så vil I have en form for kontakt og derfor kan det godt betale sig at tænke over, hvilken type person der skal bo i ens hjem. Hvis din lejlighed eller bolig er stor, men dine rum ikke egner sig så godt til en roomie, så kan du med fordel lave den mere delevenlig. Her kan du få et tilbud på murerarbejdet, hvis du overvejer at få sat en væg op i et større rum. Det kan være en god investering, da du jo tjener pengene hjem igen allerede fra første måned din roomie flytter ind

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.