Gør dit IT- og arbejdsliv nemmere med et godt regnskabsprogram

Du elsker måske dit job, men der er ét aspekt, som du bare ikke kan holde ud. Du skal tit lave regnskab. Enten som en del af det job, som du udfører, eller som en krølle på halen på et projekt som du har færdiggjort, og som du nu skal runde af.

Regninger, bilag, procenter, afgifter og fradrag. Det hele kører rundt i hovedet på dig i én stor pærevælling, og du kan hverken overskue hvad der står på hvilke, hvor det skal skrives ind eller hvordan du regner sammen på det hele.

Find et regnskabsprogram og spar tid

Men faktisk behøver du slet ikke selv sidde og svede over alle tallene og alle kvitteringerne. Den moderne teknologi og det moderne arbejdsmarked er nemlig efterhånden så avanceret, og du kan finde både mennesker og programmer, der gør tingene for dig.

Der findes blandt andet en masse utrolig effektive regnskabsprogrammer, som du med fordel kan benytte dig af. Disse regnskabsprogrammer er forskellige af natur, men de gør alle nogenlunde det samme. De samler nemlig dine informationer og udregner og stiller dem flot op for dig. På den måde sparer du dig selv en masse tid og en masse frustrationer.

Implementer regnskabsprogrammet på din arbejdsplads

Finder du et godt regnskabsprogram som du føler virker, så kan du med fordel pitche det for din chef. Måske er det lige nu kun dig, som bruger programmet. Måske er det din afdeling. Men er det noget der virker, hvorfor så ikke sprede det til resten af huset?

Det vigtigste på en moderne arbejdsplads er effektivitet, og med et online baseret regnskabsprogram, så er det helt sikkert, at effektiviteten forøges. Derfor vil du ikke kun få en nemmere arbejdsdag, din arbejdsplads vil i længden også spare penge.

Andre måder at effektivisere din tid på kontoret

Et regnskabsprogram kan tage rigtig meget fra, når det kommer til den daglige trivsel og den tid, du bruger på de opgaver, som du synes er vigtige. Men der er også andre og mindre omsiggribende elementer, som kan være med til at forbedre og effektivisere din arbejdsdag.

På flere online baserede sider kan du finde tips og inspiration til computer- og kontorting, som kan hjælpe dig, underholde dig og optimere forskellige processer. Dette kan være alt fra et elevationsbord til en ny skærm, måske en lille højtaler så du kan høre musik eller noget helt andet.

En ny musemåtte gør dig hurtigere på computeren

For eksempel kan du overveje at anskaffe dig en ny musemåtte. En musemåtte er vigtig, fordi den hjælper musen med at stå fast og minimerer sliddet på musens underside.

Med en mus som står mere fast og har et bedre greb kan du klikke hurtigere rundt. Dette kan for eksempel være en fordel, når du skal benytte dig af det nye regnskabsprogram. Her er der sikkert en masse ting, som skal klikkes af, og på den måde kan en stor og en lille forandring nemt harmonere.

Revision på arbejdspladsen – gør det mere digitalt

Er du på en arbejdsplads, hvor det hele måske er lidt gammeldags eller går lidt langsomt, så kan det være at I har brug for en digital omlægning. Digitalisering handler om at gøre de forskellige processer til noget, der er online, så det ikke skal gøres fysisk mere. Det kan gøre arbejdsgangen mere overskuelig, hvis man bevæger sig væk fra de mange manuelle aktiviteter, der kan være i forbindelse med arbejdet.
Dette kan eksempelvis være måden, i driver vagtplan på, eller måden der indberettes timer på. Det bliver mere og mere normalt, at alt på arbejdspladsen er digitaliseret, så det hele flyder lidt nemmere. Digitalisering på arbejdspladsen kan være mange ting. Herunder kan du læse mere om og blive klogere på, hvad det hele egentligt går ud på, og hvad din arbejdsplads kan få ud af det.

Kom væk fra den manuelle arbejdsgang

Det, at der er mange forskellige manuelle arbejdsprocedurer, kan gøre det besværligt som arbejdsgiver at holde styr på tingene. Desuden kan de manuelle procedurer være skyld i, at der er brug for ekstra arbejdskraft, som ellers kunne have været undgået. Derfor er der både tid og penge at spare ved at starte en digitalisering på arbejdspladsen.
En revision af arbejdspladsens arbejdsgang kan berøre forskellige områder. Som eksempel kan det være måden, man indberetter timer på som medarbejder. Nogle steder er det stadig brugt, at man udfylder og afleverer en timeseddel, hvis man er timeansat. Her kan man med fordel omlægge dette til en online tjeneste, hvor medarbejderne kan gå ind digitalt og udfylde deres timer. På denne måde slipper man for det til tider besværlige og uoverskuelige timearbejde.

Det kan også være måden, man arbejder med vagtplaner på. I stedet for at udfylde en vagtplan på computeren og printe den ud, så alle kan se den på kontoret, kan man altså gøre dette meget lettere. Ved at gøre det hele online, kan medarbejderne se deres vagtplan interaktivt og sammenligne deres vagter med de andre medarbejderes timer. Derudover kan medarbejderne hurtigt og nemt indbyrdes bytte vagter online med et enkelt klik.

Gem jeres data på en ekstern harddisk

Ligesom de online processer, man kan indføre ved digital revision, så kan man også digitalisere måden, i arkiverer ting på. I stedet for at have et stort arkiv fyldt med papirer i skuffer, så kan man gøre arkiveringen meget lettere.

Dette kan f.eks. gøres med eksterne harddiske. På disse harddiske kan man gemme op til rigtig mange filer, og man kan også koble dem op til nettet, så man kan tilgå dem online. På denne måde slipper man altså for at have et fyldigt arkiv med masser af rodede papirer. Her kan man bare med få klik finde de filer, man skal bruge på de eksterne harddiske.

Med disse harddiske kan man også opdele, hvem der skal have adgang til hvad. På den måde kan man også som arbejdsgiver kontrollere, hvor forskellige filer skal ligge, og hvem af de ansatte der skal have adgang til disse.

Hjælp til indretningen af dit kontor eller bogføring?

Det kan være svært at få indrettet sit kontor til, at man kan lide at opholde sig i det i flere timer hver evig eneste dag. Hvilket er en af de lettere problemer i en virksomhed.

Når det kommer til det tekniske som bogføring, står mange virksomheder af. Det er svært og selv den mindste fejl, kan have store konsekvenser. Heldigvis er der hjælp at hente, uanset om du mangler ideer til et stilfuldt og pænt kontor eller rådgivning og hjælp til bogføringen i din virksomhed.

Få hjælp og rådgivning vedrørende din bogføring

Bogføring er det samme som at føre regnskab. Det er dokumentation på din virksomheds aktiviteter. Når man køber ting til virksomheden, kan man trække momsen fra. Så når du skal ud og købe f.eks. en Arne Jakobsen stol, så kan du trække momsen fra. Men det skal bogføres rigtigt, så der ikke bliver problemer med skattevæsenet.

Det kan være svært at bogføre sådanne ting rigtigt, og derfor kan det være en god ide at få noget rådgivning eller hjælp af en revisor til at klare opgaven.

Du kan få den hjælp og rådgivning, som du mangler lige her med en smart FAQ.

Indret dit kontor med kvalitetsmøbler

Indretning er blevet en stor del af danskerne hverdag, og vi går meget op i hvordan vores hjem ser ud. Det er også en faktor, som har været stigende i erhvervslivet.

Men vidste du, at indretningen af dit kontor har en stor betydning i forhold til dit arbejde? Ikke nok med at en pæn og ordentlig indretning kan virke inspirerende og påvirke til et godt arbejdsmiljø.

Det kan også forebygge eventuelle arbejdsskader på kontoret. Bare fordi det skal være praktisk, betyder det ikke at det skal være mindre stilfuldt. Dét behøver du ikke gå på kompromis med.

Med Arne Jacobsen møbler kan du være helt sikker på at få kvalitet fra en af Danmarks førende designere indenfor møbler. Arne Jacobsen er kendt for at lave formgivne møbler, som virkelig passer til vores kroppe, når vi benytter dem.

Du kan finde din næste Arne Jakobsen stol her og samtidig få en guide til, hvordan du finder den helt rigtige.

Indret dit kontor med ”Ægget”

”Ægget” af Arne Jakobsen er en af de stilfulde møbler, som kan passe ind i dit kontor. Den fås i både forskellige farver og materialer. Det mest kendte materiale er læder, men det skal ikke afholde dig fra måske at vælge et mindre populært materiale.

Arne Jakobsen designede ”Ægget” tilbage i 1958. Hans ide var at lave en stol, hvor sæde, ryg og armlæn var i en sammenhængende form.

Stolen har en lukkende facon og design. Hvilket vil sige, at stolen former sig rundt om den siddende. Og med drejefunktionen kan du nemt lukke dig ude af et møde på arbejdspladsen ved bare at dreje rundt på stolen.

Hos Kulturnet.dk kan du læse mere om de ting, som du skal være opmærksom på ved køb af ”Ægget” af Arne Jakobsen.

3 ting, som du ikke må gå på kompromis med som iværksætter

Det er altid spændende at starte sit eget op, specielt når det er ens hjertebarn. Udover spændingen ved at starte som iværksætter, er der meget man skal tænke på, hvilket gør det til noget af en udfordring nogle gange. Selv når alle papirerne er i orden og man er klar til at starte sit iværksætter-eventyr, er der stadig nogle ting man skal huske på for at gøre det nemmere for en selv.

Her guides du til 3 ting der er gode at huske på, når du starter som iværksætter.

Glem ikke a-kassen

Noget som nogle gange bliver glemt ved opstarten af et iværksætter-eventyr, er a-kassen. Selvom budgettet er lille fra starten, er det muligt at finde en a-kasse der passer til din økonomi.

Selvom det måske virker unødvendigt at have en a-kasse når du har startet dit ejet firma, er det stadig vigtigt at have en. A-kassen udbetaler nemlig dagpenge til dig, hvis du skulle gå hen og blive ledig. Hvis det skulle ske, kan en a-kasse også hjælpe dig videre på arbejdsmarkedet med kurser som gør dit CV stærkere, og råd og vejledning, så du kommer lettere i job igen.

Læs mere om a-kasser og find den der passer til dig på siden her.

Et ordentligt skrivebord

Næsten ligegyldigt hvad din branche er, får du brug for et skrivebord. Som selvstændig iværksætter står du selv for meget papirarbejde, og har derfor brug for en arbejdsplads til at kunne ordne det ved. Det bliver rigtigt træls i længden ikke at have et specifikt sted til at ordne kontordelen af sin virksomhed.

Gør derfor dig selv den tjeneste og anskaf dig et godt og solidt skrivebord, som du sidder godt ved. Vælg evt. et skrivebord som kan reguleres i højden, så du kan sidde i en afslappet vinkel uden at overanstrenge skuldrene og armene.

Det er også en god idé at anskaffe sig et skrivebord med plads til opbevaring, så der er styr på alle de vigtige papirer og dokumenter, som du har brug for at have lige ved hånden. Lige meget hvor digitaliseret din virksomhed er, så er det altid en god idé at sørge for en backup af alle dokumenter på papir, hvis uheldet skulle være ude.

Her kan du lære mere om hvordan du vælger det korrekte skrivebord til dig.

Overvej et hæve-sænke bord for mere fleksibilitet

Du kan risikere at skulle ordne meget papirarbejde, og derfor skulle sidde ned i meget lang tid ad gangen. Det er ikke specielt godt for din krop, da du derved har større chance for at få ondt i ryg, skuldre og nakke. Hvis ikke du gør noget ved det, kan det meget hurtigt blive et større og længerevarende problem.

Den letteste måde at komme det til livs på er at anskaffe sig et hæve-sænke bord, så du både har mulighed for at arbejde stående og siddende. Når du har mulighed for afveksling, forebygger du mange problemer i ryg, skuldre og nakke.

Find gode råd om køb af hæve-sænke bord her.

Bliv bedre til dit arbejde gennem motion

Flere og flere oplever, at de bliver stresset på deres arbejde. Dette skyldes først og fremmest, at mange ikke kan findes tiden til at realisere sig selv, og derudover bliver de mest basale behov ofte nedprioriterede. Dette skyldes netop fordi man hellere ønsker at bruge tiden på at arbejde. Dog giver det utrolig god mening, hvis man netop forsøger at opfylde de basale behov, da dette kan gøre, at man performer bedre på son arbejdsplads. Alle ved, at man arbejder langt bedre, hvis man får den anbefalede mængde søvn. Dog kan det fortsat være svært for mange netop at opnå dette, da den tid, som man bruger på at sove, oftere bruges på at arbejde.

Søvn er selvfølgelig en af de helt basale behov, der skal dækkes. Dog er det fortsat vigtigt, at man også er opmærksom på, hvordan man ellers behandler sin krop. Særligt, når man taler om motion og bevægelse, vil de fleste opleve, at dette kan være svært at finde tiden til. Dette er en skam, da mange vil opleve, at de koncentrerer sig langt bedre, hvis de dyrker motion, og tager sig tiden til at bruge sin krop. Når man på en ugentlig basis får pulsen op og får brugt sin krop, vil dette lynhurtigt smitte af, og man vil kunne præstere bedre på sit job.

Få et træningscenter derhjemme og find tiden

Selvom de fleste har en drøm om, at de vil træne og bruge deres krop, er det de færreste, der faktisk kan finde tiden til at gøre det. Det er derfor også vigtigt, at man beslutter sig for, at man vil prioritere sin træning. Da dette kan være svært, er det heldigt, at der findes en lang række råd, der kan gøre dette lettere. Man kan eksempelvis vælge at lave et motionscenter derhjemme. Dette kan gøres rimelig simpelt ved at får noget TRX udstyr, som man kan finde her: Motion-online.dk. Hvis man ønsker at kunne performer bedre, kan man også tage kreatin produkter.

Et motionscenter er en god investering

Når man umiddelbart snakker om at anskaffe sig et motionscenter derhjemme, kan det virke som om, at det er en stor udgift. Dog er det vigtigt, at man husker på, at dette er en god investering, og derfor kan man også sagtens låne penge hos eksempelvis https://nettolaan.dk.

Mindsk sygdomme på arbejdspladsen med berøringsfri apparater

Når I er mange samlet på arbejdspladsen, kan I hurtigt komme til at smitte hinanden med en lang række forskellige sygdomme. Det er lige fra en simpel forkølelse til en ordentlig omgang Roskildesyge, der kan tage en rundtur i hele virksomheden.

Dels er det virkelig irriterende at være syg, men det er også dyrt for virksomheden, når den ene medarbejder efter den anden ligger sig syg -særlig hvis vedkommende er blevet smittet på arbejdspladsen, og I kunne have gjort noget for at undgå, at sygdommen blev spredt.

Ofte handler det nemlig om, at vi ikke har en god nok håndhygiejne. Vi nyser eller hoster på vores hånd og sætter derefter hænderne på et dørhåndtag, et armatur, en sæbedispenser eller noget, som der er mange andre i virksomheden, der vil komme til at røre ved senere i løbet af dagen.

Berøringsfri armatur og sæbedispenser kan forhindre mange sygdomme

Når I gerne vil gøre noget for at nedsætte medarbejdernes sygefravær, er det derfor først og fremmest vigtigt, at I kigger indad og ser på, om I har givet medarbejderne nogle gode muligheder for at forhindre, at smitte bliver spredt. Hvis I har gammeldags vandhaner, hvor man skal røre ved vandhanen for at tænde og slukke for vandet, er det oplagt at skifte dem ud med nogle med berøringsfri armatur. Det kan virkelig dæmme op for, at ubehagelige sygdomme som for eksempel Roskildesyge bliver spredt til resten af virksomheden.

Et anden remedie, som det er en god ide for jer, at I udskifter på badeværelset, er jeres sæbedispenser. Det er også et sted, der kan samle sig mange bakterier i løbet af en dag – også selvom den bliver rengjort hver dag. Ved at have en berøringsfri sæbedispenser, kan I derfor også dæmme op for mange sygdomme.

Berøringsfri desinfektionsautomater kan give sundere medarbejdere

Badeværelset er et af de steder, hvor I virkelig kan komme til at sprede mange sygdomme. Et andet sted er kantinen. Det bliver også brugt af rigtig mange mennesker hver dag, og er der bare en, der er syg, kan mange andre blive smittet af det. Det gælder ikke mindst, hvis I har en stor buffet, som alle medarbejderne tager af.

Derfor er det også vigtigt, at I sørger for at få berøringsfri desinfektionsautomater i kantinen. Det er med til at gøre, at medarbejderne kan desinficere deres hænder, inden de rører ved noget i buffeten. Det er også med til at dæmme op for rigtig mange sygdomme.

Oplys om, hvorfor god håndhygiejne er så vigtigt

Generelt er det en god ide, at I begynder at have mere fokus på håndhygiejne, hvis I oplever, at jeres medarbejdere er meget syge. Det kan for eksempel være ved, at I hænger plancher op på toilettet, der viser, hvordan man kan vaske hænder.

Det kan også være ved at lave opslag på intranettet, hvor I fortæller om, hvordan man kan beskytte sig selv og sine kolleger ved at være grundig med at vaske hænder. Det skal endelig ikke være på en måde, der hænger folk ud, men det er vigtigt, at de forstår, hvor alvorligt det er.

Det skal du give dine medarbejdere ved barsel

Når ens venner eller familiemedlemmer skal være forældre, bliver vi som regel meget spændte på deres vegne. Vi prøver at gætte hvad navnet bliver, om det bliver en dreng eller en pige, og om de kommer til at ligne deres forældre.

Hvis det bliver en dreng, kommer han så til at elske rockmusik og spille fodbold ligesom sin far? Kommer han til at arve sin fars temperament? Og hvis det bliver en pige, kommer hun så til at dele sin mors passion for sport og at leve sundt, eller bliver hun en helt anden type?

Grunden til at vi bliver så spændte og gætter alle disse ting, er fordi vi er tæt på forældrene, og kender dem rigtig godt. Når vi så skal til at købe en barselsgave, har vi alle mulige kriterier at vælge ud fra, netop fordi vi ved hvad forældrene kan lide, og hvad de ikke kan lide.

Men hvad gør vi, når det er ens medarbejdere, der skal være forældre? Selvfølgelig kan vi godt være tætte på vores medarbejdere, men det er ikke altid tilfældet, at vi kender dem lige så godt, som vi kender vores familie og venner. Men vi vil selvfølgelig vise os fra vores gode side, vise vores støtte, og købe dem en barselsgave.

Hvis du føler, at du står lidt på bar bund i forhold til hvilken barselsgave du skal købe til din medarbejder, så får du her 2 gode idéer.

Gavekurve

En gavekurv er altid en sikker vinder, hvis du ikke helt ved hvilken barselsgave du skal købe. Du kan finde mange forskellige gavekurve, som er beregnet til at give i barselsgave. De fås i forskellige størrelser og prisklasser, og inkluderer normalt bamser, legetøj og andre produkter, der er nyttige for en nybagt mor.

Hvis du ved at forældrene får mange barselsgaver, er der stor sandsynlighed for at de får mange af de samme ting. Her har du så muligheden for at være lidt kreativ, og måske hellere købe en gavekurv, som er til selve forældrene. Det kan jo være hårdt i starten at passe en baby, så en gavekurv med chokolade og andre søde sager, kan virkelig lette forældrenes stressede humør.

Pengegaver

Den anden gode idé til en barselsgave er pengegaver. Når man lige har fået et barn, er der man ting der skal købes ind. De fleste lidt billigere ting får man som regel i barselsgave. Legetøj, bamser, tøj, bleer, sutter osv. Men så er der de lidt dyrere ting, som de fleste tænker er for dyre at købe som gave, som for eksempel en barnevogn, puslebord, tremmeseng, babystol til bilen osv. Disse ting bliver forældrene som regel selv nødt til at købe, og det kan blive mange penge tilsammen, som de bliver nødt til at spendere. Her vil en pengegave gøre en stor forskel for forældrene, som de helt sikkert vil være rigtig taknemmelige for. En pengegave kan selvfølgelig også komplimenteres med et fint håndskrevet kort, så gaven bliver lidt mere personlig.

4 ting du skal overveje, når du køber computerskærme til dine medarbejdere

Når du skal ud at købe udstyr til kontoret, så er der altid en række forskellige faktorer, som du med fordel kan overveje. Dette gælder også, når du skal købe computerskærme til dine medarbejdere, derfor får du her 4 gode råd til ting, som du skal overveje, før du investerer i computerskærme til dine medarbejdere.

Den første ting, som du skal overveje, før du køber computerskærme, er: Hvilken størrelse er nødvendig?
Under denne overvejelse er der flere faktorer, som spiller ind. Tommelfingerreglen er, at en computerskærm mellem 21 og 24 tommer passer til langt de fleste arbejdsopgaver.
Når du skal vælge størrelsen, så kan du med fordel tage udgangspunkt i skrivebordet og selve arbejdsstationen, da du helst ikke vil vælge en skærm, som er alt for dominerende og optager for meget plads.
Hvis du derimod har rigeligt med plads, så kan du have stor glæde af at vælge en skærm på omkring 24 tommer eller endda lidt større, da en sådan skærm vil give et bedre overblik.

Har I brug for en gamerskærm?

Hvis I har brug for en gamerskærm på kontoret, så er der et par ting, som du skal kigge efter.
Når man taler om gamerskærme, så er det nemlig essentielt, at skærmen har de rette specifikationer.
Det første, du gerne vil kigge efter, er skærmens responstid. Hvilket er den tid, som det tager for skærmen at opdatere. Her er det helt essentielt, at du finder en skærm, som har en responstid på mindre end 5 millisekunder. Dog burde det ikke være noget problem, da de fleste skærme har en responstid på 1-5 millisekunder nu om dage.

Det næste, som du vil kigge efter, er antal Hertz. Her vil du gerne kigge efter en skærm, der har 120 Hz. Hz betyder, hvor mange gange skærmen opdaterer per sekund, hvilket vil sige, at en skærm på 120 Hz vil opdatere to gange i sekundet, og det er præcist det, vi leder efter, når vi kigger efter en gamerskærm.

Anvend flere skærme med en hdmi-splitter

Mange kontorer har arbejdsstationer med to eller tre skærme, da dette kan skabe et større overblik for medarbejderen. For at dette er muligt, så skal du ofte anvende en hdmi-splitter. En splitter som denne fungerer således, at du sætter dit hdmi-kabel i computeren som normalt, så splitter kablet sig, og så kan du føre kablet ind i begge skærme. Det er en simpel løsning, og den virker.

Hvilke andre specifikationer er nødvendige?

Når du kigger efter skærme til kontoret og medarbejderne, så behøver du ikke være lige så kræsen, som hvis du kigger efter en gamerskærm.

Her kan du godt tillade dig at finde en skærm, som kun har 60 Hz, og responstiden kan sagtens være 5 millisekunder eller en smule mere. Det vigtigste er simpelthen, at du finder en skærm i en nogenlunde kvalitet, som har den nødvendige størrelse.

Indret mødelokalet med ordentlige møbler og øg produktiviteten

Vidste du, at indretningen af dit kontor eller mødelokale kan have en effekt på, hvor motiverede og produktive dine medarbejdere er?

En flot indretning med behagelige og ergonomiske møbler kan faktisk være med til at indbyde til godt arbejde, og dine medarbejde vil blive gladere gennem den højere komfort, som følger med disse lækre møbler.

Igennem denne artikel får du inspiration til at indrette dit mødelokale i en stil, som vil være motiverende, og som vil øge produktiviteten.

Her kommer nogle ideer til indretningen.

Start fra bunden – find et plankebord

Når du skal indrette dit mødelokale eller et hvilket som helst andet rum, så er det en god ide at starte fra bunden. Så spørg dig selv: Hvad er de vigtigste elementer i et mødelokale? Bord og stole.
Så lad os starte her. Når du leder efter et bord til lokalet, så er der flere ting, som er essentielle.

For det første, så kan det være en rigtig god ide at anskaffe et solidt bord, dette kunne for eksempel være et plankebord i din foretrukne træsort.

For det andet, så skal du sørge for at have plads til alle, derved kan det være en god ide at anskaffe et bord, som er lidt længere, end hvad du anslår, at I har brug for.

God stol – godt arbejde

Arbejdsindsatsen og produktiviteten hos medarbejdere hænger meget tæt sammen med deres komfort og deres arbejdsglæde. Så hvis du gerne vil have glade medarbejdere, så kan du med stor fordel sørge for, at de har det godt.

Men hvordan gør man det gennem indretning?
Du kan for eksempel prøve at finde nogle behagelige og flotte stole, hvori medarbejder kan sidde komfortabelt til mødet. Dette kunne blandt andet være y-stolen.

Det er især vigtigt at have nogle komfortable stole, hvis arbejdet kræver, at man sidder meget foran en computer, eller hvis man sidder til møder store dele af dagen. Hvis man ikke sidder behageligt, så kan dette nemlig føre til diverse skader i ryg og nakke, og disse smerter kan føre til, at man har svært ved at koncentrere sig omkring sit arbejde.
Så gør dine medarbejdere en stor tjeneste, og anskaf nogle lækre og behagelige stole til jeres mødelokale og kontor.

Behagelige pauser kan også føre til en øget produktivitet

Nu sidder medarbejderne i behagelige stole, og de sidder ved flotte og solide plankeborde, er de så klar til at øge deres max nu? Det er tæt på, men det kan blive endnu bedre.

Du kan med fordel gøre dine medarbejderes pauser til noget specielt med et cafesæt, på den måde kan der nemlig også blive skabt hygge og velvære i pauserne, således at de ansatte kan lade op og blive klar til at arbejde igen.
Find et lækkert cafesæt, sammen med de andre lækre møbler kan dette nemlig være med til at gøre dine medarbejdere glade, således at alle i virksomheden er motiverede og klar til en effektiv arbejdsdag.